0799 557 979 site@pixel44.ro

SERVICII

SERVICII ONLINE – PIXEL 44.RO

WEB DESING &

GRAFICA

SEO &

MARKETING ONLINE

PROGRAMARE

SERVICII ONLINE

Stim sa facem tot ce trebuie ca sa aratati bine online si offline!

Vedeti voi, toate astea 3 servicii reprezinta baza, fundatia si ideea de la care am inceput acest proiect si care a adunat la un loc oameni frumosi, inteligenti, plini de speranta si cu idei geniale! Si nu, nu toti suntem tineri :)) dar facem fata oricarei provocari.

WEB DESIGN

HOSTING

GRAFICA & CREATIE

Suntem o echipa de profesionisti, experti, cei mai tari, care fac si dreg… bla bla bla… Hahaha!!! Nu v-ati saturat de pattern-urile astea???
De fapt, suntem niste nebuni care incearca sa pastreze distanta sociala, date fiind circumstantele, fara a deveni antisociali… Pentru ca ofertele noastre nu necesita intrevederi cu masti, manusi, viziere si alte echipamente de protectie, ci ne dorim doar o buna comunicare telefonica prin care sa va exprimati dorintele si o colaborare online (email, whatsapp, wetransfer, dropbox, ftp, etc) prin care sa ne trimiteti imagini/poze (de preferat jpg, tiff sau png), logo (vectorial sau png) si texte (doc sau in corpul mailului) care sa ne ajute sa va facem site-ul… De restul ne ocupam noi…
Daca nu aveti materialele necesare, va putem ajuta, deoarece facem si d’astea  :), ca deh, ne e la indemana suita Adobe (Acrobat Pro, Illustrator, Photoshop, InDesign…), CorelDraw… Bashca, ne bagam si la poze profi…

Recunoastem ca suntem mai putin priceputi in Word, PowerPoint, Excel si alte programe sofisticate de secretariat si logistica  :), dar, daca ne trimiteti fisiere doc, ppt, xls etc, ne descurcam noi sa extragem informatiile si elementele de trebuintza si de-acolo…  🙂

Bineinteles ca exista si super oferte de criza offline: tipar offset, digital, stantze, plastifieri, lacuiri de tot felul, folio, emboss, timbru sec, etc…
Pentru toate astea, va recomandam sa intrati pe tipografiadirectprint.ro unde veti gasi tot ce va intereseaza, ca sa nu va plictisim acum…

MARKETING ONLINE

Social Media

In functie de tipul de business, iti recomandam cele mai bune canale de comunicare pentru audienta ta si cream contentul adecvat pentru a directiona trafic spre website-ul tau. 

Newsletter

Daca ai deja o baza de clienti cărora vrei le comunici mesaje pe email cu o anumita frecventa, ne ocupam de crearea newsletter-ului astfel incat continutul sa fie perfect segmentat in functie de tipul de client.

Campanii Display

Pe Google sau Facebook, livram reclame de tip Display catre audienta ta. Fie ca ai nevoie sa-ti faci cunoscuta afacerea sau vrei ca acei utilizatori care au fost deja pe site sa revina la tine, ajustam tipul potrivit de campanie.

Campanii PPC Google Search

Te ajutam sa fii acolo, atunci cand lumea te cauta online! Pentru cuvintele cheie care-ti reprezinta afacerea, setam anunturile potrivite in reteaua Google.

ALTELE DE ADAUGAT

– suntem harnici si atenti la detalii
– le-avem cu gramatica, nu vor exista anunturi/postari dubioase 🙂
– la final de luna primiti un raport de activitate per client cu toate canalele lui din luna respectiva.
Daca aveti curaj apasati pe butonul de mai jos si gasiti si niste preturi!

PROGRAMARE

Pai unde va credeti voi aici? Pe camp? Ce companie sau organizatie criminala online am fi noi daca nu am avea si un departament de programatori?
Pppffffff, astia oameni! Pai fac ei niste magie cu degetelel lor pe taste de nu iti vine sa crezi ca exista. Ma rog, nu este chiar magie, ca nu au nici potiuni, nici baghete magice, dar au niste minti stralucite si slefuite dupa ani intregi si interminabili de studiu.
In concluzie, impreuna cu ei putem dezvolta cam orice inginerie din asta magica pe diverse platforme.